اصطلاحات تخصصی در طراحی اپ موبایل

ساخت وبلاگ


اصول فعالیت به‌این شکل میباشد که اسم پکیج را ۳ واژه و کلمه قرار میدهند. طراحی اپلیکیشن در مشهد این لغت ها با نقطه از هم غیر وابسته گردیده‌اند. ولی قرار دادن نامی با دو کلمه و واژه یا این که بیشتر از ۳ واژه هم مشکلی ندارد. مثلا com.iran.lydaweb می تواند یک اسم پکیج مطلوب برای لیداوب باشد.

 اصطلاح MinSdkVersion در اندروید
در نوشته‌علمی قبلی شناخت با اصطلاحات نرم افزار نویسی اندروید، با SDK و کاربرد‌های آن تماما آشنا شدیم و اشاره کردیم که در نرم افزار‌های اندرویدی، اپلیکیشن نویس بایستی دست‌کم API متبوع را در نرم افزار مشخص و معلوم نماید. minSdkVersion به عبارتی دستکم API میباشد که اپلیکیشن نویس در بخش Manifest نرم افزار آن را تهیه می‌نماید. در واقع در حالتی که این آیتم روی ۸ تهیه گردد. یعنی API 8 متبوع نرم‌افزار نویس بوده و خواسته به عبارتی اندروید Froyo میباشد. در واقع این نرم افزار در ورژن‌های زیر‌خیس از API 8 جاری ساختن نخواهد شد.

TargetSdkVersion
هر نرم‌افزار نویس، نرم افزار خویش را برای ورژن خاصی از اندروید گسترش می دهد. اگرچه ممکن میباشد که نرم افزار نام برده در ورژن‌های زیر‌خیس و فراتر اندروید هم فعالیت نماید،‌ ولی ساختار کلی نرم افزار برای یک ورژن خاص پباده سازی میگردد. این قضیه به عبارتی targetSdkVersion میباشد. گسترش دهندگان از روش Manifest یا این که به عبارتی شناسنامه نرم افزار، میتوانند API خاصی را تحت عنوان SDK آیتم غرض، تهیه و تنظیم نمایند.

 

Activity
اکتیویتی یکی‌از اسم‌هایی میباشد که در حین نرم‌افزار نویسی اندروید به تعداد بسیار متعددی با آن مواجه خواهید شد. در صورتیکه بخواهیم بسیار بی آلایش اکتیویتی را توضیح دهیم، بایستی بگوییم که هر اکتیویتی در واقع یک کاغذ از نرم افزار اندرویدی میباشد. به عبارتی‌طور که می دانید و تا به امروز نیز توشه‌ها در طی به کار گیری از اپلیکیشن‌های متعدد با آن مواجه گردیده‌اید، در نرم افزار‌های اندرویدی صفحه های مختلفی وجود داراست. برگه ابتدا، شیت در رابطه ما، پیکربندی و... همه در واقع اکتیویتی غیروابسته‌ای است و از روش یک دکمه به یکدیگر منتقل میشوند.

 

بیشتر بخوانید:
دیدگاه نصب و عمل با اندروید استودیو

هر اکتیویتی از دو قسمت جاوا و XML تشکیل می گردد. قسمت جاوا که در واقع کلاس یا این که Class نامیده میگردد مجموع کد‌های جاوا در آن اکتیویتی را در خویش مکان می دهد. به این شکل که کل شغل‌های اکتیویتی در کلاس نوشته می گردند و سعی کلی آن مرتبط با این قسمت میباشد. البته به عبارتی‌طور که گفته شد، کلاس فقط کد‌ها و در واقع پشت پرده روایت را مشمول میگردد. البته ما آنچه که در نرم افزار‌های گوناگون می بینیم کد وجود ندارد. بلکه رابط کاربری و ظاهری مطلوب میباشد که هر قسمت آن فعالیت خاصی اجرا می دهد. این رابط کاربری یا این که UI به عبارتی قسمت XML ماجراست. برنامه نویس ها برای هر اکتیویتی، کدهای مربوطه را در بخش جاوا وارد می‌نمایند و ظواهر نرم‌افزار را نیز در نصیب Layout یا این که به عبارتی لایه پباده سازی می‌نمایند. کد‌های جانور در نصیب لایه‌ها به طور XML میباشد و در واقع آحاد ظواهر نرم افزار، دکوراسیون بخش‌های گوناگون و گرافیک کلی هر اکتیویتی درین بخش پیاده‌سازی می گردد. شیوه‌های پباده سازی مختلفی نیز برای تشکیل داد ظواهر هر لایه وجود دارااست که متداول‌ترین آن ها که به وسیله خویش گوگل منتشر گردیده، متریال صفحه ارایی اسم دارااست.

مقالات جامع در حوزه اپلیکیشن...
ما را در سایت مقالات جامع در حوزه اپلیکیشن دنبال می کنید

برچسب : طراحی اپلیکیشن در مشهد, نویسنده : عباسی app01 بازدید : 183 تاريخ : چهارشنبه 4 اسفند 1400 ساعت: 13:31