قرار دادن تعدادی دکمه (Button)(تعدادی item) در action bar برای رفتن به Activity های مختلف برنامه اندروید، در برنامه نویسی اندروید

ساخت وبلاگ


درین سوژه قصد داریم که کیفیت قرار دادن یک‌سری دکمه در action bar نرم‌افزار اندروید طراحی اپلیکیشن در مشهد را گستردن بدهیم. استفاده کننده با اشاره بر روی هرمورد از این دکمه ها (چندین item)(Button) به یک Activity خاص منتقل گردد.

بدین ترتیب یک پروژه اندروید می‌سازیم که دارنده یک Activity مهم و سه Activity دیگر باشد. همینطور در action bar آن، سه دکمه قرار میدهیم که با اشاره بر روی هرکدام از آن ها، مخاطب به یکی آن سه Activity منتقل خواهد شد.


فولدر های پروژه اندروید و همینطور پوشه apk درست شده از آن را میتوانید از پیوند مو جود در انتهای سوژه، دانلود فرمایید.

اسم پروژه اندروید را موازی ActionBar3Button گزینش کرده ایم (اسم package موازی com.kelidestan.actionbar3button تعیین گردیده‌است. اسم activity اساسی را موازی MainActivity.java تعیین کرده ایم و پوشه xml متناظر آن را هم موازی activity_main.xml قرار داده ایم). همینطور سه Activity با اسم های Activity_1 و Activity_2 و Activity_3 نیز برای پروژه اندروید ساخته ایم :


برای هر Activity ، یک پوشه xml متناظر داریم که ظواهر گرافیکی آن Activity را انتخاب می نماید (در فایل layout). البته خلال این، بایستی یک فولدر xml نیز بسازیم که در آن، ساختار گرافیکی action bar را انتخاب کنیم و توسط آن، سه دکمه (Button) را در action bar قرار بدهیم. برای این مراد، یک پوشه با اسم menu.xml در فولدر menu می‌سازیم (یک وقت به نادرست، آن را در فولدر layout نسازید !) :


مشاهده می‌کنید که خویش اپ eclipse ، به صورت اتوماتیک، برای منوی (menu) هر Activity ، یک پوشه در فایل menu ساخته میباشد. در شکل میل، میتوانید آن‌ها را حذف نمائید.

پیش از اینکه بگوییم که کدهای menu.xml به چه شکل نوشته شوند، عالی میباشد که آغاز حرفه ها (string) و عکس های ما یحتاج برای اپلیکیشن اندروید را ذکر کنیم. همانگونه که گفتیم، قرار میباشد که سه دکمه (Button) در action bar اپ اندروید قرار بدهیم، به این ترتیب به 3 عکس نیاز داریم، براین اساس در فایل drawable-hdpi از نرم‌افزار اندروید، سه عکس با اسم های image_1 و image_2 و image_3 را قرار می‌دهیم :


نکته
همانطور که مشاهده کردید، عبد عکس مرتبط با دکمه ها (Button) را فقط در فایل drawable-hdpi از پروژه اندروید قرار دادم، در‌صورتی‌که ما برای تلفن همراه های با رزولوشن های متعدد، فولدر های drawable با اسم های مختلفی را در پروژه اندروید داریم. عبد و بنده درین پروژه، فقط برای آسانی، در یک فولدر عکس ها را قرار می دهم، ولی شما برای پروژه اندروید خویش، خوب میباشد که یکسان اکران داده شدن نرم افزار اندروید در موبایل های با اندازه برگه اکران متفاوت و همینطور واحد سنجش رزولوشن متفاوت را در لحاظ بگیرید. در غیر این شکل، به عنوان مثال ممکن میباشد که اندازه برگه اکران یک موبایل (و یا این که رزولوشن آن)، آن قدر معدود باشد که فقط دو دکمه از سه دکمه در action bar اکران داده خواهد شد. این موردها را با تست نرم افزار اندروید خویش بر روی موبایل های متفاوت (و یا این که با مشابه سازها)، تست نمایید. نکات بیشتر دراین باره را می‌توانید در کلید شماره 239 بخوانید. اما خویش نرم‌افزار اندروید این قابلیت و امکان را داراست که گزینش کنیم که در‌حالتی که فضای (Room) کافی برای همگی مواقعی که در action bar انتخاب میکنیم، خلا، آن‌گاه تنی چند از آنها‌را اکران ندهد، این قضیه را پیرو این سوژه و با گستردن مشخصه showAsAction برای هر item در action bar ، بیشتر توضیح خوا هیم اعطا کرد.

مقالات جامع در حوزه اپلیکیشن...
ما را در سایت مقالات جامع در حوزه اپلیکیشن دنبال می کنید

برچسب : طراحی اپلیکیشن در مشهد, نویسنده : عباسی app01 بازدید : 141 تاريخ : پنجشنبه 8 ارديبهشت 1401 ساعت: 13:29