منظور از سایت وردپرسی چند زبانه چیست؟

ساخت وبلاگ

اکثری از وبسایت‌ها با وردپرس پیاده سازی گردیده‌اند و ممکن میباشد طراحی اپلیکیشن در مشهد وبسایت شما هم بین آن ها باشد. درصورتی که مخاطبان در میان‌المللی دارید در پی این مقاله قصد داریم به پژوهش بی نقص یادگرفتن طراحی سایت یکسری زبانه در وردپرس بپردازیم.

خواسته از وبسایت وردپرسی چندین زبانه چیست؟
محتوای خویش را با سوالی به عنوان چه‌طور وبسایت وردپرسی خویش را تعدادی زبانه کنیم؟ استارت میکنیم! همان گونه که اشاره کردیم، مطالبی که ما در وب سایت خویش قرار میدهیم نباید تنها محصور به قشر خاصی باشد و می بایست کلیه اشخاص را با لهجه‌های گوناگون استفاده کننده قرار دهد. رایاپارس ولی اینکه ما محتوایی با چند گویش متعدد منتشر کنیم، کاری بسیار وقتگیر میباشد. ولی خواهیم توانست به واسطه وردپرس، وبسایت خویش را چندین زبانه کرده و به گویش‌های دارای اسم و رسم عالم محتوا ایجاد کنیم.

یکسری زبانه کردن وردپرس به مدیران این قابلیت را میدهد تا بتوانند مطالب و موضوعات را به لهجه‌های مختلفی در دست یوزرها قرار دهند. برای ذکر عالی این مورد، در حیث بگیرید که تارنما شما یک وب سایت خبری میباشد و روزمره خبرها مختلفی را پوشش میدهد! در‌حالتی که شما بتوانید محتوا را به یک سری لهجه متعدد در دسترس یوزرها قرار دهید، بدون‌شک تعداد بازدید‌های تارنما شما ارتقا یافته و در سود زمان‌های شغلی مختلفی را برایتان ساخت‌و‌ساز می‌نماید.

در این مورد شما می توانید گویش‌هایی مانند انگلیسی، application ترکیه ای، عربی و... را در حق تقدم قرار دهید. برای این مراد شما میتوانید از پلاگین‌های مختلفی در وردپرس به کارگیری کرده و تارنما خویش را تعدادی زبانه نمایید! 

پلاگین‌های موردنیاز برای ساخت وب سایت یک‌سری زبانه در وردپرس
برای یک سری لهجه کردن تارنما‌های وردپرسی دو نوع پلاگین وجود داراست. دسته اولیه این پلاگین‌ها این قابلیت را می دهد که به طور دستی محتوای تارنما را یک‌سری زبانه کرد. در واقع توسط این پلاگین‌ها آغاز می بایست محتوای تارنما را به لهجه دلخواه خویش ترجمه کنیم و آن‌گاه در وب سایت وارد کنیم و وظیفه مهم این پلاگین نیز سوئیچ کردن لهجه‌ها برای یوزرها میباشد.

ولی در تیم دوم پلاگین‌ها نیازی به ترجمه دستی وجود ندارد به دلیل آن که پلاگین‌ها توسط ابزار‌های آنلاینی مانند گوگل ترنسلیت محتوای تارنما را ترجمه می‌نماید. البته ایرادی که در پلاگین‌های تیم دوم وجود دارااست، این میباشد که چگونگی محتواهای ترجمه گردیده چندان عالی وجود ندارد. به دنبال پلاگین‌هایی که قابلیت و امکان یک‌سری زبانه کردن وبسایت را ارائه می دهد را معرفی می‌کنیم:

پلاگین polylang
اولی پلاگین‌ای که قصد معرفی آن را داریم و قابلیت چندین زبانه کردن وبسایت وردپرسی را به شما ارائه می دهد، پلاگین Polylang میباشد. نکته حائض اهمیت این پلاگین مجانی بودن آن میباشد و شما میتوانید از مخزن وردپرس همین الان این پلاگین‌ای که بیش تر از 400 هزار توشه نصب گردیده‌است را اخذ نمائید.

شما توسط ورژن مجانی این پلاگین میتوانید به طور دستی محتوای وبسایت خویش را ترجمه فرمائید. قابل ذکر میباشد که صرفا ایرادی که پلاگین Polylang دارااست، این میباشد که برای ترجمه بخش URLها نیاز به ورژن مبلغی و پرمیوم آن را دارید. از خصوصیت های بارز این پلاگین قادر خواهیم بود به مفاد پایین اشاره کنیم:

قابلیت و امکان سوئیچ کردن فی مابین لهجه ها در ابزارک‌ها و فهرست‌ها
نگهبانی از 100 گویش گوناگون عالم
حمایت کردن از RTL
قابلیت به کار گیری از یک دامنه غیر وابسته یا این که یک ذیل دامنه برای لهجه های متعدد
هواخواهی از پست‌های سفارشی
و...
پلاگین  TranslatePress
یکی‌از دیگر از پلاگین‌های مجانی برای چندین زبانه کردن وب سایت، پلاگین TranslatePress میباشد. با این پلاگین می توانید روی هم رفته از کلیه صفحه های مانند هیبت‌ها، شیت سازها و خروجی کدهای کوتاه را ترجمه فرمایید. قابل ذکر میباشد که‌این پلاگین با پلاگین ووکامرس انطباق داراست و فارغ از نیاز به هیچ تهیه خاصی فعالیت می‌نماید. از خصوصیت‌های این پلاگین می توانیم به موردها تحت اشاره کنیم:

سازش با اکثر پوسته‌ها و پلاگین‌های وردپرسی
قابلیت و امکان دفاع دستی و اتوماتیک از گوگل ترنسلیت
قابلیت به چاپ رساندن ترجمه‌ها پس از به اتمام وصال عمل ترجمه ها
و...

مقالات جامع در حوزه اپلیکیشن...
ما را در سایت مقالات جامع در حوزه اپلیکیشن دنبال می کنید

برچسب : طراحی اپلیکیشن در مشهد, نویسنده : عباسی app01 بازدید : 121 تاريخ : پنجشنبه 24 شهريور 1401 ساعت: 12:29